Bluetooth dan Usb Speaker Terlaris di ShopeeJika anda sedang mencari cari di Shopee, anda mungkin membeli-belah untuk mendapatkan set pembesar suara yang bagus. Perkara menjadi lebih mudah apabila anda memperincikan perkara mengikut jenis pembesar suara; dalam kes ini, pembesar suara Bluetooth/USB. Mengapa memilih jenis ini? Kami akan bercakap lebih lanjut mengenainya kemudian. Mula-mula, mari kita lihat senarai pilihan popular dan paling laris setakat ini di Shopee.

Vinnfier ECCO 3 BTR Bluetooth Speaker System 7 Color Pulsating LED Lights with FM Radio Micro SD card and USB Slot

Bluetooth dan Usb Speaker Terlaris di Shopee

ECCO 3 BTR ialah pembesar suara Bluetooth LED mudah alih yang berkuasa. Ia dilengkapi dengan 7 lampu berdenyut warna yang boleh anda tetapkan kepada mod strob rawak atau pilih warna kegemaran anda. Pembesar suara mempunyai kualiti bunyi yang menakjubkan dan padat dengan ciri seperti paparan LCD yang besar, Radio FM, dengan 20 Pratetap, bateri boleh dicas semula terbina dalam untuk mudah alih, keupayaan untuk memainkan muzik daripada pemacu kilat atau kad SD mikro. Ia juga termasuk kabel Auxillary untuk sambungan ke peranti lain dan alat kawalan jauh.

Harga : RM49.90

Jualan bulanan : 695

Shopee Lazada

Logitech Z121 Compact PC Stereo Speakers, 3.5mm Audio Input, USB Powered, Integrated Controls, Cable Management Solution

Bluetooth dan Usb Speaker Terlaris di Shopee

Alami bunyi stereo yang kaya dengan Pembesar Suara Stereo PC Logitech Z121. Reka bentuk kecil dan anggun pembesar suara ini menyampaikan bunyi yang kuat dan jelas untuk audio berkuasa sama ada bermain atau mendengar muzik. Sambungkannya ke komputer anda dengan kabel USB ringkas, membolehkan anda menghidupkan pembesar suara terus dari komputer anda dan bertukar dengan lancar antara fon kepala dan pembesar suara apabila dikehendaki. Laraskan kelantangan, redam atau nyahredam dengan mudah dengan kawalan bersepadu yang terdapat pada bahagian hadapan pembesar suara sebelah kanan. Pastikan anda mempunyai banyak ruang untuk meja anda dengan menggunakan penyelesaian pengurusan kabel yang disertakan.

See also
Download Top Track of 2018 Malaysia

Harga : RM39.90

Jualan bulanan : 250

Shopee Lazada

Portable USB Mini Speaker Soundbar for PC Computer Music Player USB Speaker Amplifier Bluetooth Speaker PC Home Theater

Bluetooth dan Usb Speaker Terlaris di Shopee

Pembesar suara ialah Bar Bunyi Pembesar Suara Mini USB, yang boleh disambungkan ke kebanyakan telefon mudah alih, komputer PC atau MP3, MP4. Ia mempunyai reka bentuk nada tinggi dan berkuasa. Apatah lagi, ciri bluetooth boleh membuatkan anda memainkan muzik yang anda mahu dengar tanpa had kabel. Bahannya plastik dan logam. Jadi ia tahan lama digunakan.

Harga : RM24.99

Jualan bulanan : 240

Shopee Lazada

Zee Cool R010A USB Speaker for Laptop / PC / Hand Phone

Bluetooth dan Usb Speaker Terlaris di Shopee

Pembesar suara komputer Zee Cool ini serasi dengan mana-mana port USB dan input audio 3.5mm pada komputer riba, komputer, MP3 atau telefon. Direka bentuk dengan sarung berkualiti tinggi dan pembesar suara yang besar untuk memberikan anda kualiti bunyi yang terbaik.

Harga : RM7.80

Jualan bulanan : 215

Shopee 

Armaggeddon X-Bar 2 Detachable Gaming Stereo SoundBar | Bluetooth | Aux-IN | RGB Lightning Effects | Low Distortion

Bluetooth dan Usb Speaker Terlaris di Shopee

Bar Bunyi Stereo Permainan Boleh Ditanggalkan Armaggeddon X-Bar 2 boleh disambungkan ke monitor melalui USB dan AUX dan ditanggalkan daripada monitor anda untuk menyampaikan kesan bunyi stereo sekeliling yang muktamad untuk semua tajuk permainan video. X-Bar2 bersambung dengan mudah dengan pelbagai jenis peranti Bluetooth, termasuk pembesar suara mudah alih, telefon pintar dan tablet. Hanya pasangkan kabel USB dan AUX, sambungkan peranti dalam beberapa saat.

Harga : RM79.00

Jualan bulanan : 181

Shopee Lazada

Terlepas beberapa topik menarik? Aktifkan notifikasi sekarang. Benarkan Tidak berminat