5 TWS murah terhangat di ShopeeSedang mencari TWS yang murah? Disini aku senaraikan 5 TWS murah terhangat di Shopee. Senarai ini merupakan TWS terlaris di platform Shopee sekarang ini.

Fon telinga TWS (True Wireless) ialah masa depan audio wayarles. Mereka datang dalam pelbagai bentuk dan saiz, dengan tanda harga untuk dipadankan.

Faktor yang paling penting untuk dipertimbangkan ialah kualiti audio, hayat bateri, keselesaan dan ciri. Fon telinga TWS dengan kualiti bunyi terbaik hendaklah sentiasa menjadi keutamaan utama anda, tetapi hayat bateri dan ciri lain seperti pembatalan hingar juga boleh menjadi penting.

Jika anda sedang mencari fon telinga TWS murah terhangat yang anda boleh dapatkan sekarang, senarai berikut ialah tempat yang bagus untuk memulakan carian anda.

Edifier X2 True Wireless Bluetooth Earbuds with Light Weight Design Built In Mic IP54 Touch Control TWS

5 TWS murah terhangat di Shopee

Edifier X2 True Wireless Bluetooth Earbuds dengan Reka Bentuk Ringan Dibina Dalam MIC Kawalan Sentuhan IP54 TWS

Earbud Edifier X2 ialah pasangan pertama fon telinga wayarles sebenar daripada Edifier. Ia dibina untuk komuter setiap hari, tidak kira jika anda melakukan perjalanan dengan bas, kereta bawah tanah atau kereta. Setiap fon telinga boleh beroperasi secara berasingan dan menyambung ke peranti anda secara individu. Jadi apabila anda sedang dalam panggilan atau mendengar muzik, anda boleh yakin bahawa hanya satu fon telinga akan berfungsi dan bukan kedua-duanya.

Fon telinga X2 juga dilengkapi dengan penarafan IP54 supaya anda tidak perlu risau tentang peluh atau hujan masuk ke dalam fon telinga. Bateri pada fon telinga wayarles sejati ini tahan lama, memberikan masa main balik sehingga 3 jam dengan sarung pengecas yang disertakan. Anda boleh menggunakan sarung pengecas untuk mengecas semula fon kepala anda sehingga 15 kali. Kawalan sentuhan pada fon kepala ini memudahkan anda mengawal muzik dan panggilan anda tanpa mengeluarkan telefon pintar anda dari poket atau beg anda setiap kali.

Dengan berat hanya 4 gram setiap fon telinga dan 5 gram untuk sarung pengecas, ini adalah salah satu pasangan fon kepala wayarles sebenar yang paling ringan yang tersedia hari ini.

Harga : RM99

Jualan bulanan : 941

Shopee Lazada

Edifier X6 – True Wireless Bluetooth Earbud Earphone | Qualcomm aptX | Dual Mic | IP54 | TWS [Original 1 Yr MY Warranty]

5 TWS murah terhangat di Shopee

Edifier X6 ialah fon telinga wayarles terbaharu yang menampilkan teknologi audio Qualcomm aptX yang menyampaikan bunyi kualiti CD melalui Bluetooth. Qualcomm aptX disokong oleh pelbagai jenis peranti mudah alih dan ia juga menyokong AAC dan SBC untuk memastikan kualiti audio yang terbaik. X6 mempunyai mikrofon dwi terbina dalam untuk panggilan bebas tangan yang jelas dan berfungsi dengan Siri atau Google Assistant.

Edifier X6 ialah fon telinga bertaraf IP54 yang bermaksud ia kalis peluh menjadikannya sesuai untuk senaman dan sukan aktif lain. Ia mempunyai jumlah masa bermain selama 4 jam dan sehingga 24 jam dengan kes pengecasan. Didatangkan dalam warna hitam dengan jaminan 1 tahun daripada Edifier Malaysia.

Harga : RM149

Jualan bulanan : 635

Shopee Lazada

Aukey EP-T25 Soundstream TWS Wireless Earbuds Mini Ultralight Bluetooth 5.0 True Wireless Earbuds (Reddot Winner 2021)

5 TWS murah terhangat di Shopee

Dengan teknologi Bluetooth 5.0 terkini dan cipset Qualcomm QCC3020 termaju, fon telinga wayarles sebenar ini menyediakan sambungan yang sangat boleh dipercayai dengan penggunaan kuasa yang lebih rendah. Caj pantas USB-C baharu yang dinaik taraf membolehkan anda mengecas fon telinga anda selama 10 minit sahaja dan menikmati sehingga 4 jam masa bermain. Sarung pengecas memberikan anda jumlah penggunaan selama 24 jam.

See also
Taylor Swift - Midnights

Earbud Wayarles Benar Aukey EP-T25 menampilkan empat mikrofon terbina dalam dengan teknologi pembatalan hingar cVc 8.0 untuk mengurangkan bunyi ambien dan memastikan panggilan yang jelas walaupun dalam persekitaran yang bising. Reka bentuk ergonomik menjadikannya selesa dipakai untuk jangka masa yang lama tanpa rasa sakit atau keletihan, menjadikannya sesuai untuk digunakan semasa senaman yang sengit atau semasa dalam perjalanan.

Fon telinga boleh digunakan secara berasingan dalam mod mono atau kedua-duanya bersama dalam mod stereo. Jika anda mengeluarkan salah satu fon telinga daripada telinga anda, muzik akan berhenti seketika secara automatik sehingga ia diletakkan semula di telinga anda, memberikan anda pengalaman mendengar yang lancar.

Harga : RM58

Jualan bulanan : 589

Shopee Lazada

JBL WAVE 100 TWS Bluetooth 5.0 True Wireless Earbuds with Built-in Microphone

5 TWS murah terhangat di Shopee

Earbud Bluetooth Wayarles Benar

JBL WAVE 100 TWS ialah sepasang fon telinga tanpa wayar yang membolehkan anda menikmati muzik anda tanpa wayar dan kerumitan. Fon telinga dilengkapi dengan pemacu dinamik 12mm dan dilengkapi dengan tiga set hujung telinga dalam saiz berbeza untuk memastikan anda mendapat kesesuaian yang sempurna. Mereka menampilkan sambungan Bluetooth 5.0 dan mempunyai reka bentuk kalis air IPX5 untuk melindungi mereka daripada peluh dan unsur-unsur. Fon telinga menawarkan sehingga lima jam main balik berterusan pada satu cas, dan sarung pengecasan yang disertakan menyediakan sehingga 10 jam main balik tambahan yang boleh membantu memastikan ia dicas sepanjang hari.

Termasuk Sarung Pengecasan

WAVE 100 TWS dilengkapi dengan bekas pengecasan/storan yang menyimpan sehingga 10 jam hayat bateri tambahan untuk fon telinga anda. Ini boleh membantu anda terus mendengar sepanjang hari tanpa perlu memasangkannya untuk mengecas semula. Sarung pengecas mempunyai dua port mikro-USB; satu port di bahagian hadapan membolehkan anda mengecas semula kes sambil mengecas peranti lain secara serentak, manakala port kedua di bahagian belakang digunakan untuk mengecas kes itu sendiri.

Harga : RM169

Jualan bulanan : 561

Shopee Lazada

Edifier X3S X3 S- True Wireless Stereo Earphones Bluetooth /aptX /Answer Call/Voice Assistant / TWS Earbuds

5 TWS murah terhangat di Shopee

1. Pembantu Suara Pintar: Sokong Pembantu Google, Siri, anda boleh menggunakannya untuk mengawal kehidupan, kerja dan pembelajaran anda, menjadikan hidup anda lebih mudah.

2. Audio Bluetooth 5.0 & Qualcomm aptX-HD: Fon telinga Edifier X3S Air dilengkapi dengan set cip Bluetooth 5.0 terkini, menyokong teknologi penyahkod audio Qualcomm aptX-HD, memberikan anda kualiti bunyi yang luar biasa dan sambungan yang stabil.

3. Berpasangan Satu Langkah: Keluarkan fon telinga kiri dan kanan daripada bekas pengecasan pada masa yang sama, selepas berjaya disambungkan buat kali pertama, ia boleh digunakan secara bersendirian atau berpasangan dan akan bersambung secara automatik ke peranti anda pada masa berikutnya anda menggunakannya .

4. Kawalan Sentuh & Panggilan Dwi Saluran: Dengan fungsi kawalan sentuhan pintar, satu sentuhan untuk memainkan/menjeda muzik atau menjawab/menutup panggilan; Dengan fungsi panggilan dwi saluran, anda boleh menjawab panggilan pada satu sisi fon telinga tanpa menanggalkan bahagian lain fon telinga;

5. Masa Main Lama & Kalis Air IPX5: Dilengkapi dengan kotak pengecasan bateri boleh dicas semula 500mAh dan bateri boleh dicas semula 50mAh bagi setiap fon telinga, memastikan 15 jam masa bermain selepas dicas sepenuhnya; Tahap kalis air IPX5 adalah kalis peluh

Harga : RM139

Jualan bulanan : 498

Shopee Lazada

Terlepas beberapa topik menarik? Aktifkan notifikasi sekarang. Benarkan Tidak berminat