These is an advertorial post.

Ada tak diantara anda yang mempunyai dilemma macam ni?

🔴 Mengetahui bahawa insurans dan takaful itu penting, namun rasa takut untuk membuat komitmen bulanan yang panjang, 20 hingga 30 tahun.

🔴 Rasa kuatir apabila sudah mendaftar, dalam 2 atau 3 tahun kemudian polisi tidak mampu untuk dibayar. Pendapatan mungkin sudah meningkat, namun komitmen juga semakin bertambah seperti membeli kereta dan rumah. Akhirnya polisi LAPSED.

🔴 Berkeinginan untuk menerima hibah dan medical card dengan bayaran yang paling minimum. Lebih baik lagi jika PERCUMA.

🔴 Hanya membayar insurans dan takaful setiap bulan, tidak pernah melakukan claim  dan tidak mendapatkan apa-apa manfaat. Hanya menunggu hibah. Kita nak guna duit jika sakit dan ketika sihat ingin menggunakan duit untuk membayar tagihan dan komitmen lainnya.

🔴 TAK ADA BUDGET. Merasa sedih untuk mengeluarkan gaji untuk membayar insurans. Sekarang saja sudah cukup-tak cukup pada akhir bulan.

“Adakah Benar Mendaftar Polisi Takaful Boleh Menjana Pendapatan?

Ya, ia benar. Ini merupakan revolusi baru Takaful hari ini. Sebelum ini, kita mendaftar dan hanya boleh menerima duit apabila sakit, tetapi sekarang meskipun sihat pun boleh menerima duit dengan cara yang sangat mudah tanpa perlu menjadi ejen. Cukup dengan merekomenkan kawan untuk mendaftar polisi dengan Zurich Takaful sahaja.

Zurich Takaful menawarkan pelan Hibah dan Perlindungan Penyakit Kritikal dengan kos yang sangat murah, memang wajar untuk dikongsi bersama rakan-rakan.

Bagaimana untuk menerima pendapatan dan duit? Ia sangat mudah! Ahmad mengesyorkan Ali untuk mendaftar polisi di Zurich Takaful. Apabila Ali mendaftar polisi, Ahmad akan menerima Referral Overriding sebanyak RM400. Lalu, Ali pula mengesyorkan kawan Abu, dan Ali akan menerima referral overriding RM400, sementara Ahmad akan menerima RM400 lagi. Ini berterusan sehingga maksimum 5 generasi.

See also
PADU Pangkalan Data Utama

Berikut adalah perhitungan, jika korang merekomen 5 orang untuk mendaftar polisi dan mereka pula merekomen 5 orang, korang boleh menjana pendapatan sebanyak RM1,562,000 setahun hanya dengan 5 orang sahaja. Mudah bukan?

Mengapa semua orang harus memuat turun BZ Force dan bagaimana BZ Force boleh membantu kehidupan kita?

Langkah Mudah untuk Memulakan BZ Force

  1. Muat turun dan daftar aplikasi BZ FORCE di telefon bimbit anda
  2. Daftar polisi Zurich Takaful Hibah/Critical illness. Tambah pada Kad Perubatan juga boleh. Minima RM167 sebulan
  3. Perkenalkan dan promosikan BZ Force kepada rakan-rakan anda.

Siapa yang sesuai untuk mendaftar BZ Force?

~ Individu yang memikirkan keselamatan dan kesejahteraan keluarga mereka dan ingin memberikan perlindungan sepanjang masa untuk keluarga

~ Sesiapa yang mencari peluang untuk menambah pendapatan rumah tangga

~ Sesiapa yang berkeinginan untuk menjadi agen takaful

~ Agen takaful yang ingin memperluas portfolio mereka

~ Sesiapa yang ingin mengubah hidup dari yang biasa-biasa menjadi luar biasa

 Berminat?

Download BZ Force now or scan the qrcode below.

Here is my referral code: BZ22085

Terlepas beberapa topik menarik? Aktifkan notifikasi sekarang. Benarkan Tidak berminat